Jumbo-boodschappen binnen de 45 min aan huis

Jumbo werkt in Groningen samen met maaltijdbezorgdienst FoodDrop om boodschappen binnen de 45 minuten aan huis te leveren.

 

Maaltijden en boodschappen

Er was al sprake van de samenwerking vorig jaar, maar sinds 24 januari is de service ook echt een feit: op het bestelplatform van de Groningse maaltijdbezorger FoodDrop kan je voortaan ook bij de Jumbo City-vestiging van de stad bestellen. Voedingswaren en maaltijden kunnen er zo besteld worden, maar ook een ruime selectie andere boodschappen.


Zo kunnen bewoners van de studentenstad huisgemaakte maaltijdsalades of warme broodjes uit de supermarkt bestellen, maar bijvoorbeeld ook gekoeld bier – geen kratten – en luiers, tandpasta of afwastabletten. Die bestelling wordt dan binnen de 45 minuten thuis of op locatie geleverd met de elektrische fiets.


FoodDrop, een lokale variant van Take-away.com of Deliveroo, rekent wel 2,95 euro bezorgkosten en vermeld op het bestelplatform in kleine letters dat “Jumbo’s laagsteprijsgarantie niet van toepassing” is. De prijzen via FoodDrop zijn immers iets hoger dan in de winkel.