Jumbo Deurne wil nog voor de zomervakantie openen

Jumbo Deurne wil nog voor de zomervakantie openen
Foto RetailDetail

In Deurne bij Antwerpen werkt de Nederlandse supermarktketen Jumbo aan de opening van een nieuwe supermarkt, de vierde in België. Corona veroorzaakt vertraging, maar nog voor de zomer hoopt de retailer de deuren te openen.

 

Naast Aldi

Als alles goed gaat, opent de nieuwe winkel nog voor de zomervakantie, zegt woordvoerder Sally Herygers aan HLN.be: "Al moeten we natuurlijk met twee woorden spreken en zal alles wat afhangen van de evolutie van het coronavirus en de maatregelen van de regering." Oorspronkelijk was de opening voor deze maand gepland.

 

De supermarkt komt in een pand aan de Lakborslei, dat nu grondig verbouwd wordt. Er was vroeger een Carrefour Market gevestigd. De winkel zal 2000 m² groot zijn en een zeventigtal mensen tewerk stellen. De opzet is vergelijkbaar met de eerder geopende winkels in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken. Opmerkelijk detail: achteraan sluit de parking van Jumbo aan bij die van de om de hoek gelegen Aldi. Deurne is een fel bevochten marktgebied waar ook onder andere Albert Heijn, Delhaize, Lidl en Colruyt actief zijn.

Tags: