Jumbo gaat nieuw hoofdkantoor bouwen | RetailDetail

Jumbo gaat nieuw hoofdkantoor bouwen

Jumbo gaat nieuw hoofdkantoor bouwen

Jumbo Supermarkten gaat een nieuw hoofdkantoor bouwen in Veghel, op dezelfde locatie als het huidige kantoor. Volgens Jumbo is de bouw noodzakelijk na de groei die het bedrijf doormaakt na de overname van C1000.

Grote groei dankzij C1000

"Er zitten te veel mensen in het kantoor", vat formuledirecteur Colette Cloosterman-Van Eerd het simpel samen bij het Brabants Dagblad. De keten kiest er wel voor om in Veghel te blijven, waar het haar roots heeft, terwijl een meer centrale ligging in Nederland misschien een meer voor de hand liggende optie zou zijn.

 

2013 was een zeer bewogen jaar voor Jumbo, dat dankzij de overname van C1000 groeide naar de tweede plaats in Nederland met een marktaandeel van 20,7 procent. Daarnaast ging ook de Jumbo Foodmarkt in primeur in Breda: een totaal nieuw concept dat met een oppervlakte van 6.000 m² vijf keer groter is dan de gemiddelde Jumbo.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.