Jumbo opent 12 winkels in december | RetailDetail

Jumbo opent 12 winkels in december

Jumbo opent 12 winkels in december

Supermarktketen Jumbo gaat in december maar liefst twaalf nieuwe filialen openen. Het gaat daarbij voornamelijk over omgebouwde winkels van C1000: slechts één vestiging zal volledig nieuw zijn.

12 openingen op 2 weken

Die volledig nieuwe Jumbo zal zijn deuren op 3 december openen in het centrum van Groningen, aan de Oosterstraat. Op dezelfde dag openen er omgebouwde winkels van C1000 van Jumbo in Elst, Eersel, Nijmegen en Scheemda. Op tien december openen er dan nog eens drie winkels in Egmond aan Zee, Middelbeers en Veendam; de laatste vier openen op 17 december in Coevorden, Losser, Sittard en Venray.

 

Bij Jumbo zijn het de laatste tijd drukke dagen: niet enkel openen er op regelmatige basis nieuwe filialen, maar de keten is ook bezig met het uitbouwen van het online segment, met een eigen webshop en een reeks afhaalpunten, zowel bij supermarkten als losse punten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.