Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

 

"Grootste groente- en fruitafdeling van Nederland"

Na Breda, Amsterdam en thuisbasis Veghel heeft nu ook Utrecht een Jumbo Foodmarkt. De fonkelnieuwe vestiging aan het Brusselplein, gelegen naast een gloednieuw winkelcentrum, is liefst 3.500 m² groot. De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt naar eigen zeggen “het meest uitgebreide foodassortiment voor de dagelijkse boodschappen”, met meer dan 20.000 referenties, gaande van streekproducten over 128 betaalbare wijnen tot de specialiteiten uit de La Place bakkerij. De nieuwe foodtempel claimt “de grootste groente- en fruitafdeling van Nederland” te herbergen.

 

“Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten" zegt filiaalmanager Arjan van der Maas. “Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place Wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen.” Dat Foodcafé telt overigens 240 zitplaatsen.

 

De Jumbo Foodmarkt van Utrecht is 365 dagen per jaar open en is zowel met de auto (parkeerterrein voor 1.200 voertuigen) als met het openbaar vervoer (net naast het station) vlot bereikbaar.