Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt van Nederland

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt
Jumbo

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

 

"Grootste groente- en fruitafdeling van Nederland"

Na Breda, Amsterdam en thuisbasis Veghel heeft nu ook Utrecht een Jumbo Foodmarkt. De fonkelnieuwe vestiging aan het Brusselplein, gelegen naast een gloednieuw winkelcentrum, is liefst 3.500 m² groot. De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt naar eigen zeggen “het meest uitgebreide foodassortiment voor de dagelijkse boodschappen”, met meer dan 20.000 referenties, gaande van streekproducten over 128 betaalbare wijnen tot de specialiteiten uit de La Place bakkerij. De nieuwe foodtempel claimt “de grootste groente- en fruitafdeling van Nederland” te herbergen.

 

“Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten" zegt filiaalmanager Arjan van der Maas. “Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place Wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen.” Dat Foodcafé telt overigens 240 zitplaatsen.

 

De Jumbo Foodmarkt van Utrecht is 365 dagen per jaar open en is zowel met de auto (parkeerterrein voor 1.200 voertuigen) als met het openbaar vervoer (net naast het station) vlot bereikbaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.