Jumbo van start met Jaaraanbiedingen

Jumbo van start met Jaaraanbiedingen

Jumbo startte tijdens Henny's Super Surprise met Jaaraanbiedingen. De formule lanceerde in een eenmalige verrassingsshow met Henny Huisman op You Tube aanbiedingen voor producten die een gezin vaak gebruikt. Deze blijven het hele jaar geldig.

 

 

Wasmiddelen, kaas, koffie

 

De verrassingsshow vormde voor Jumbo het startschot van zijn nieuwe Jaaraanbiedingen. Henny Huisman, die jarenlang de Surpriseshow presenteerde, maakte de uitzending op YouTube samen met Jumbo. In het TV-programma worden nietsvermoedende mensen verrast die hun droomwens in vervulling zagen gaan.

 

Net als de Surpriseshow bezorgde presentator Henny Huisman ook in Henny's Super Surprise mensen een onvergetelijk moment. Een van de deelnemers krijgt immers het hele jaar gratis boodschappen bij Jumbo.

 

De Jaaraanbiedingen van Jumbo zullen gelden voor producten die een gezin vaak gebruikt, zoals wasmiddelen, kaas, koffie, cola en toiletpapier. De aanbiedingsprijzen blijven het hele jaar geldig. De formule voegt de Jaaraanbiedingen toe aan de bestaande 365 dagen per jaar laagsteprijsgarantie. Het is volgens Jumbo voor het eerst dat een Nederlandse supermarktketen met aanbiedingen gaat werken waarvan de klant een jaar lang kan profiteren.

Tags: