Jumbo wil pick-up point in Son | RetailDetail

Jumbo wil pick-up point in Son

Jumbo wil pick-up point in Son

Jumbo wil een pick-up point openen in Son en Breugel. De locatie wordt mogelijk het eerste afhaalpunt van de supermarktketen.

"Dingen die anderen niet kunnen"

Op dit moment heeft de winkelketen nog geen afhaalpunten voor consumenten. Topman Frits van Eerd kondigde eerder wel aan dat de supermarktketen dit najaar wil starten met een webwinkel. "We gaan allemaal dingen doen die anderen niet kunnen", zei hij in het Algemeen Dagblad. Hij sprak toen van een combinatie van winkel, webshop en afhaalpunt.

 

Het college in Son heeft 10 juni besloten medewerking te verlenen voor "het realiseren van een luifel ten behoeve van een pick up point", schrijft Distrifood. Ook staat in de aankondiging dat de openingstijden van het afhaalpunt "conform de winkeltijdenverordening van de gemeente moeten worden vastgesteld".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.