Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol | RetailDetail

Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol

Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol
Foto: Jules Destrooper

De Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper lanceert een reisgamma, ‘Global Travel Retail’, en opent daarvoor ook een tijdelijke winkel op Schiphol Airport. In de zomermaanden kunnen reizigers er speciale verpakkingen kopen.

 

Reisgamma op de luchthaven

Jules Destrooper heeft voortaan een eigen gamma specifiek voor reizigers: het gaat om kleinere verpakkingen (150 gram), die makkelijk mee te nemen zijn. Er wordt in het nieuwe gamma een selectie van de ‘klassiekers’ van het label aangeboden, zoals de bekende boterwafels en amandelbrood.

 

Om de lancering te vieren, opent Jules Destrooper in juli en augustus een pop-upwinkel op de luchthaven van Schiphol, met 68,5 miljoen passagiers in 2017 een van de drukste luchthavens van Europa. De vestiging werd zopas geopend op Schiphol Plaza, het gedeelte voor de douane waar passagiers die aankomen of vertrekken kunnen winkelen.

 

Het assortiment van Jules Destrooper bevat vandaag achttien verschillende soorten koekjes, zonder conserveermiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Driekwart van de productie is bestemd voor export.
 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.