Komst Albert Heijn naar Wijnegem officieel bevestigd

Komst Albert Heijn naar Wijnegem officieel bevestigd
Shutterstock.com

Rond de jaarwisseling zal Albert Heijn een winkel openen in het winkelcentrum van Wijnegem. Net als de eerste Vlaamse Kentucky Fried Chicken, die er recht tegenover komt, zal de supermarkt ook op zondag open zijn.

 

Peeters-Govers

Reeds in juni werd bekend dat Albert Heijn naar Wijnegem zou komen, maar niemand wilde het ook officieel bevestigen. Dat is nu toch gebeurd: Katrien Geysen, algemeen directeur van het winkelcentrum, zegt in GVA dat Albert Heijn er de plaats inneemt van Carrefour. "Meer nog: naast de centrale winkel die Carrefour uitbaatte, zal Albert Heijn ook de belendende panden huren. De winkels Fixit en The Picture Shop verhuizen naar andere panden in ons winkelcentrum."

 

De nieuwe winkel zal uitgebaat worden door de Groep Peeters-Govers, die als grootste Belgische franchisenemer al acht andere vestigingen van Albert Heijn beheert. Recht daartegenover opent diezelfde groep ook een KFC, en hoewel het winkelcentrum ’s zondags gesloten is, zullen zowel de supermarkt als de fastfoodzaak ook op zondag open zijn. "Albert Heijn en Kentucky Fried Chicken liggen in het meest recente stuk van ons gebouw. Dat kunnen we met metalen rolluiken volledig en veilig afsluiten van de rest van het winkelcentrum", verduidelijkt Geysen.

 

Wijnegem verwelkomt binnenkort nog enkele nieuwe huurders: onder meer JD Sports zal er een vestiging openen, net als Samsung. Voor de ruimte die Peek & Cloppenburg achterliet, zijn er ook huurders gevonden, maar die namen wil Geysen voorloping niet prijsgeven.