Kostelyck bezorgt nu landelijk | RetailDetail

Kostelyck bezorgt nu landelijk

Kostelyck bezorgt nu landelijk

Vanaf deze week bezorgt Kostelyck in nagenoeg heel Nederland. Binnenkort worden ook de inwoners van de Waddeneilanden beleverd met verse maaltijden, soepen, salades en smoothies uit een transparante keten.

Gezinnen, jongeren en ouderen

De distributie wordt verzorgd door gekoelde auto’s van Vers en Fijn uit Nieuwegein. De versdistributiedienst levert aan consumenten op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. B-to-B-leveringen worden dagelijks verzorgd. 

 

“Onze huidige klanten wonen voornamelijk in en rond de Randstad. Dat zijn met name gezinnen, jongeren en ouderen”, vertelt Rob van der Hoort, samen met Marcel van Dam oprichter van Kostelyck. “Voor 2016 willen we ons assortiment uitbreiden, meer online verkopen en onze producten ook via bedrijfscateraars aan bedrijven gaan leveren.”

 

Kostelyck produceert verse kant-en-klare producten in een hoogwaardige keten. De bestanddelen aardappelen, groente en fruit in de producten bevatten bijvoor naar eigen zeggen 10% meer vitaminen en mineralen dan gemiddeld, en kunstmatige toevoegingen ontbreken. Ook alle partijen, van zaadproducent tot en met kok, dragen bij aan een transparante keten tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf werkt samen met partners die deze uitgangspunten onderschrijven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.