Kostelyck bezorgt nu landelijk | RetailDetail

Kostelyck bezorgt nu landelijk

Kostelyck bezorgt nu landelijk

Vanaf deze week bezorgt Kostelyck in nagenoeg heel Nederland. Binnenkort worden ook de inwoners van de Waddeneilanden beleverd met verse maaltijden, soepen, salades en smoothies uit een transparante keten.

Gezinnen, jongeren en ouderen

De distributie wordt verzorgd door gekoelde auto’s van Vers en Fijn uit Nieuwegein. De versdistributiedienst levert aan consumenten op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. B-to-B-leveringen worden dagelijks verzorgd. 

 

“Onze huidige klanten wonen voornamelijk in en rond de Randstad. Dat zijn met name gezinnen, jongeren en ouderen”, vertelt Rob van der Hoort, samen met Marcel van Dam oprichter van Kostelyck. “Voor 2016 willen we ons assortiment uitbreiden, meer online verkopen en onze producten ook via bedrijfscateraars aan bedrijven gaan leveren.”

 

Kostelyck produceert verse kant-en-klare producten in een hoogwaardige keten. De bestanddelen aardappelen, groente en fruit in de producten bevatten bijvoor naar eigen zeggen 10% meer vitaminen en mineralen dan gemiddeld, en kunstmatige toevoegingen ontbreken. Ook alle partijen, van zaadproducent tot en met kok, dragen bij aan een transparante keten tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf werkt samen met partners die deze uitgangspunten onderschrijven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.

Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, lokale merken groeien

17/05/2018

Coca-Cola, Colgate en Maggi zijn wereldwijd de populairste FMCG-merken, blijkt uit een nieuw rapport van Kantar Worldpanel. Lokale merken knabbelen echter aan het marktaandeel van de grote jongens.

Extra korting voor Amazon Prime-leden bij Whole Foods

17/05/2018

Amazon Prime-leden krijgen een extra korting op honderden producten bij Whole Foods, de supermarktketen die sinds juni in handen is van de Amerikaanse e-commercegigant. Achter de toenadering zit een duidelijke strategie, zeggen specialisten.