Kostelyck bezorgt nu landelijk

Kostelyck bezorgt nu landelijk

Vanaf deze week bezorgt Kostelyck in nagenoeg heel Nederland. Binnenkort worden ook de inwoners van de Waddeneilanden beleverd met verse maaltijden, soepen, salades en smoothies uit een transparante keten.

Gezinnen, jongeren en ouderen

De distributie wordt verzorgd door gekoelde auto’s van Vers en Fijn uit Nieuwegein. De versdistributiedienst levert aan consumenten op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. B-to-B-leveringen worden dagelijks verzorgd. 

 

“Onze huidige klanten wonen voornamelijk in en rond de Randstad. Dat zijn met name gezinnen, jongeren en ouderen”, vertelt Rob van der Hoort, samen met Marcel van Dam oprichter van Kostelyck. “Voor 2016 willen we ons assortiment uitbreiden, meer online verkopen en onze producten ook via bedrijfscateraars aan bedrijven gaan leveren.”

 

Kostelyck produceert verse kant-en-klare producten in een hoogwaardige keten. De bestanddelen aardappelen, groente en fruit in de producten bevatten bijvoor naar eigen zeggen 10% meer vitaminen en mineralen dan gemiddeld, en kunstmatige toevoegingen ontbreken. Ook alle partijen, van zaadproducent tot en met kok, dragen bij aan een transparante keten tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf werkt samen met partners die deze uitgangspunten onderschrijven.

Tags: