La Place gaat meer scholieren begeleiden tijdens opleiding

La Place gaat meer scholieren begeleiden tijdens opleiding

La Place gaat meer scholieren begeleiden tijdens opleiding

La Place en NCVB Bedrijfsopleidingen hebben de samenwerking rond de Beroeps Begeleidende Leerweg verder uitgebreid. Scholieren vanaf 15 jaar kunnen sinds 1 september werken bij La Place en ondertussen ook hun mbo-diploma op niveau 4 halen.

Grote praktijkopleider in Nederland

La Place biedt zo opleidingen aan van niveau 2 ‘Medewerker Fast service’ tot en met niveau 4 ‘Manager/Bedrijfsleider Fast service’. Zo kunnen schoolverlaters tegelijk geld verdienen en toch werk maken van een verdere opleiding.

 

Het is de eerste keer dat La Place en NCVB Bedrijfsopleidingen een mbo niveau 4 opleiding tot manager/bedrijfsleider aanbieden. De opleiding is bovendien ook beschikbaar voor jongeren met een vmbo-diploma, die na een aantal jaren in de bedrijfswereld toch nog een officieel erkend diploma willen halen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.