La Place keert terug naar Den Bosch

La Place keert terug naar Den Bosch

Op maandag 15 augustus opent restaurantketen La Place een nieuw filiaal op een vertrouwde locatie. Dan opent het immers een restaurant in het voormalige filiaal van het failliete V&D in Den Bosch.

La Place Café en La Place Express

In eerste instantie wordt er een La Place Café en een La Place Express geopend. Bij La Place Café kunnen klanten terecht voor thee, koffie, sandwiches en gebak. Bij La Place Express is het mogelijk om dranken en broodjes af te halen.

 

Op 22 augustus heropent dan het restaurant op de vierde verdieping, waar zowel ontbijt, lunch als diner wordt geserveerd. Het biedt plaats aan 370 gasten en beschikt over een dakterras.

 

“We kunnen niet wachten om onze deuren weer te openen. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kan. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er - ook in het café - rustige plekken waar je kan werken, vertelt Jorg Demmer, Horeca Manager van La Place in Den Bosch.