La Place opent in Google-kantoor New York | RetailDetail

La Place opent in Google-kantoor New York

La Place opent in Google-kantoor New York

Restaurantketen La Place gaat een vestiging openen in het Google-kantoor in New York. Daar kan het de 4000 werknemers cateren vanop de elfde verdieping.

Interesse Google

De reden dat het internetbedrijf voor de Nederlandse retailer heeft gekozen, is omdat Google het "lekkere, gezonde, natuurlijke en duurzame eten van La Place apprecieert", zegt Michiel Bakker tegen Out of Home Shops. De director global food services van Google kan het weten: hij is verantwoordelijk voor het eten en drinken in meer dan zeventig kantoren in ruim veertig landen.

 

La Place heeft afgelopen jaren meer internationale vestigingen geopend; onder andere in België en Duitsland. Eind mei opent het een restaurant op het Indonesische eiland Bali. De retailer zei eerder al dat er wereldwijd veel gesprekken lopen, onder andere naar aanleiding van de succesvolle vestiging op Schiphol.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.