La Place opent in Google-kantoor New York | RetailDetail

La Place opent in Google-kantoor New York

La Place opent in Google-kantoor New York

Restaurantketen La Place gaat een vestiging openen in het Google-kantoor in New York. Daar kan het de 4000 werknemers cateren vanop de elfde verdieping.

Interesse Google

De reden dat het internetbedrijf voor de Nederlandse retailer heeft gekozen, is omdat Google het "lekkere, gezonde, natuurlijke en duurzame eten van La Place apprecieert", zegt Michiel Bakker tegen Out of Home Shops. De director global food services van Google kan het weten: hij is verantwoordelijk voor het eten en drinken in meer dan zeventig kantoren in ruim veertig landen.

 

La Place heeft afgelopen jaren meer internationale vestigingen geopend; onder andere in België en Duitsland. Eind mei opent het een restaurant op het Indonesische eiland Bali. De retailer zei eerder al dat er wereldwijd veel gesprekken lopen, onder andere naar aanleiding van de succesvolle vestiging op Schiphol.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.