La Place opent pop-up in Efteling | RetailDetail

La Place opent pop-up in Efteling

La Place opent pop-up in Efteling

Restaurantketen La Place heeft een tijdelijke vestiging geopend in de Efteling. Die zal geopend zijn tot 31 augustus en biedt vooral sappen, fruit en smoothies. Voor La Place is het de eerste pop-upwinkel.

Uitzonderlijk

Volgens La Place is de keuze van de Efteling voor de keten geen toeval, omdat het pretpark zijn bezoekers meer dagverse en gezonde opties wil bieden. Daarom zal de pop-upwinkel van La Place ook vooral focussen op de verkoop van fruit, sapjes en smoothies. Net zoals in andere filialen van de keten zullen alle producten er dagvers gemaakt worden.

 

Het is verder uitzonderlijk dat het pretpark horeca van andere partijen toelaat in het park. De Efteling voert die taak normaal gezien steevast in eigen beheer uit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.