Lidl voegt 700 wijnen toe aan webshop

Lidl voegt 700 wijnen toe aan webshop

Lidl voegt 700 wijnen toe aan webshop

Discounter Lidl heeft zijn online winkel uitgebreid met 700 wijnen. Tot nu toe konden de klanten van Lidl op de webshop enkel terecht voor non-foodartikelen als kookgerief, sportkledij en doe-het-zelfproducten.

Deel aanbod enkel online

 Dat aanbod wordt nu uitgebreid met een volledige wijnafdeling met wijnen uit Australië, Chili, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De prijzen variëren van 1,99 euro tot 99,99 euro. Een groot aantal van de wijnen is bovendien enkel online te verkrijgen bij Lidl.

 

Lidl startte in maart van dit jaar met een webshop in België. “Omdat de klant centraal staat en die steeds meer online winkelt, is het een absolute must om als retailer online aanwezig te zijn”, wist e-commercemanager Charlotte Van Praet daar toen over te vertellen. De discounter wil ook online scherpe prijzen aanbieden en vraagt voor een levering aan huis slechts 2,99 euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.