Lunch Garden opent vestiging in ziekenhuis

Lunch Garden opent vestiging in ziekenhuis

Lunch Garden opent vestiging in ziekenhuis

Restaurantketen Lunch Garden gaat in oktober 2018 een vestiging openen in het nieuwe AZ Sint-Maarten in Mechelen, als de werken aan het ziekenhuis afgerond zijn. Het wordt het eerste restaurant van de keten in een ziekenhuis.

Restaurant en broodjeszaak

Momenteel is enkel nog maar de ruwbouw afgewerkt, maar bij de opening in oktober 2018 zal er dus ook een restaurant en een broodjeszaak van Lunch Garden te vinden zijn voor de bezoekers.

 

“Zo’n concept is niet courant voor een ziekenhuis, maar iemand moet de eerste zijn”, stelt algemeen directeur Jan Ennekens van het AZ Sint-Maarten aan Het Nieuwsblad.

 

Het concept in het ziekenhuis zal vergelijkbaar zijn met het vernieuwde restaurant dat over een maand zijn deuren opent in Carrefour Zemst. “Met een familiale zone, een expresszone voor een snelle hap en een broodjeszaak”, vertelt CEO Annick Van Overstraeten van Lunch Garden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.