Lunch Garden opent vestiging in ziekenhuis

Lunch Garden opent vestiging in ziekenhuis

Lunch Garden opent vestiging in ziekenhuis

Restaurantketen Lunch Garden gaat in oktober 2018 een vestiging openen in het nieuwe AZ Sint-Maarten in Mechelen, als de werken aan het ziekenhuis afgerond zijn. Het wordt het eerste restaurant van de keten in een ziekenhuis.

Restaurant en broodjeszaak

Momenteel is enkel nog maar de ruwbouw afgewerkt, maar bij de opening in oktober 2018 zal er dus ook een restaurant en een broodjeszaak van Lunch Garden te vinden zijn voor de bezoekers.

 

“Zo’n concept is niet courant voor een ziekenhuis, maar iemand moet de eerste zijn”, stelt algemeen directeur Jan Ennekens van het AZ Sint-Maarten aan Het Nieuwsblad.

 

Het concept in het ziekenhuis zal vergelijkbaar zijn met het vernieuwde restaurant dat over een maand zijn deuren opent in Carrefour Zemst. “Met een familiale zone, een expresszone voor een snelle hap en een broodjeszaak”, vertelt CEO Annick Van Overstraeten van Lunch Garden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.