Luxebakkerij PAUL opent twee vestigingen in Docks Bruxsel

Luxebakkerij PAUL opent twee vestigingen in Docks Bruxsel

Luxebakkerij PAUL opent twee vestigingen in Docks Bruxsel

Met twee vestigingen in het nieuwe Brusselse winkelcentrum Docks Bruxsel heeft de Franse bakkersketen PAUL de kaap van twintig franchisevestigingen in ons land gerond.

De grootste PAUL van ‘t land

De Franse bakkersketen pakt groot uit in het winkelcentrum aan de Van Praet-brug: de keten opende er meteen zijn grootste vestiging van het land, goed voor 130 zitplaatsen (waarvan 80 op het terras). De zaak is open tot half 11 ‘s avonds, zodat de keten ook nog de bioscoopbezoekers kan bedienen. En dat ‘bedienen’ mag je hier zelfs letterlijk nemen: in tegenstelling tot de andere PAUL-vestigingen waar de klant aan de toog bestelt, pakt deze uit met bediening aan tafel. Een primeur!

 

Heel binnenkort krijgt de nieuwe vestiging van de bakkersketen er trouwens al een kleiner broertje bij in datzelfde winkelcentrum. Die ‘kiosk’ zal zich vooral richten op snelle service en take-away.

 

PAUL wordt in ons land vertegenwoordigd door Top Brands, dat ook de rechten heeft op Pizza Hut  (211 vestigingen in België en Frankrijk) en op Wasbar (wasserette plus koffiebar), waarvan er al drie zijn in ons land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.