Marcel Huizing nieuwe directeur voor Dirk | RetailDetail

Marcel Huizing nieuwe directeur voor Dirk

Marcel Huizing nieuwe directeur voor Dirk

Vanaf vandaag gaat Marcel Huizing aan de slag als de nieuwe directeur voor supermarktketen Dirk. Huizing kwam in 1996 in dienst bij de supermarktketen en bekleedde in die periode verschillende functies binnen het bedrijf.

"Logische stap"

"Een logische stap", zegt John Kruijssen, CEO van de overkoepelende keten Detailresult over de aanstelling van Huizing. "Tot nu was Marcel operationeel manager. En in die hoedanigheid heeft Marcel meer dan bewezen dat hij een organisatie kan leiden. Wij zijn met Dirk al een stap in de goede richting, maar met de aanstelling van Marcel vertrouwen wij erop nog verder te bouwen aan de professionalisering van de formule."

 

De nieuwe directeur volgt Steven van der Krogt op, die eind augustus liet verstaan dat hij vanaf 1 september het bedrijf zou verlaten. Van der Krogt was nog maar aan de slag sinds juni van vorig jaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.