Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk

Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk

Vandaag is in Rijswijk de eerste Marks & Spencer Food geopend in de regio Den Haag/Leiden. Daar kunnen klanten van het tankstation van BP voedingsproducten van Marks & Spencer kopen, naast het reeds bestaande aanbod van BP zelf. Eind deze maand komt er ook langs de A44 in Oegstgeest bij het BP tankstation een Marks & Spencer Food.

"Nieuw soort gemakswinkel"

Het tankstation BP Ypenburg in Rijswijk is één van de zes BP's die onlangs vernieuwd werden. Sinds vandaag hoort bij die vernieuwing ook een Marks & Spencer Food. "Op deze locatie – en eind deze maand ook op BP Elsgeest - introduceren wij een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden."

 

"Dit is een voor Nederlandse begrippen uniek tankshopconcept waarin we het aanbod van producten en services voor onderweg en voor thuis hebben geïntegreerd. Wij hebben daarmee voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod voor onze klanten", zegt Hendrik Muilerman, algemeen directeur van BP Nederland.

 

In het filiaal van Marks & Spencer Food zullen klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 700 producten, onder andere gekoelde kant-en-klaar maaltijden van Marks & Spencer en typisch Engelse favorieten. Het assortiment zal enkel als een aanvulling voor het bestaande assortiment van BP dienen, zoals de broodjes en koffie van het Wild Bean Cafe.

 

Volgend jaar eerste 'echte' winkel in Den Haag

Eerder opende Marks & Spencer al een food pilot bij de BP in Harmelen langs de A12. De volgende twee maanden komen er op vier plaatsen nog filialen van Marks & Spencer Food bij een BP-tankstation. In het begin van volgend jaar zal Marks & Spencer ook haar eerste nieuwe full-line winkel openen in Nederland, in het vernieuwde gebouw van De Markies in Den Haag.

Tags: