Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk | RetailDetail

Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk

Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk

Vandaag is in Rijswijk de eerste Marks & Spencer Food geopend in de regio Den Haag/Leiden. Daar kunnen klanten van het tankstation van BP voedingsproducten van Marks & Spencer kopen, naast het reeds bestaande aanbod van BP zelf. Eind deze maand komt er ook langs de A44 in Oegstgeest bij het BP tankstation een Marks & Spencer Food.

"Nieuw soort gemakswinkel"

Het tankstation BP Ypenburg in Rijswijk is één van de zes BP's die onlangs vernieuwd werden. Sinds vandaag hoort bij die vernieuwing ook een Marks & Spencer Food. "Op deze locatie – en eind deze maand ook op BP Elsgeest - introduceren wij een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden."

 

"Dit is een voor Nederlandse begrippen uniek tankshopconcept waarin we het aanbod van producten en services voor onderweg en voor thuis hebben geïntegreerd. Wij hebben daarmee voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod voor onze klanten", zegt Hendrik Muilerman, algemeen directeur van BP Nederland.

 

In het filiaal van Marks & Spencer Food zullen klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 700 producten, onder andere gekoelde kant-en-klaar maaltijden van Marks & Spencer en typisch Engelse favorieten. Het assortiment zal enkel als een aanvulling voor het bestaande assortiment van BP dienen, zoals de broodjes en koffie van het Wild Bean Cafe.

 

Volgend jaar eerste 'echte' winkel in Den Haag

Eerder opende Marks & Spencer al een food pilot bij de BP in Harmelen langs de A12. De volgende twee maanden komen er op vier plaatsen nog filialen van Marks & Spencer Food bij een BP-tankstation. In het begin van volgend jaar zal Marks & Spencer ook haar eerste nieuwe full-line winkel openen in Nederland, in het vernieuwde gebouw van De Markies in Den Haag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.