Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk | RetailDetail

Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk

Marks & Spencer Food geopend bij BP in Rijswijk

Vandaag is in Rijswijk de eerste Marks & Spencer Food geopend in de regio Den Haag/Leiden. Daar kunnen klanten van het tankstation van BP voedingsproducten van Marks & Spencer kopen, naast het reeds bestaande aanbod van BP zelf. Eind deze maand komt er ook langs de A44 in Oegstgeest bij het BP tankstation een Marks & Spencer Food.

"Nieuw soort gemakswinkel"

Het tankstation BP Ypenburg in Rijswijk is één van de zes BP's die onlangs vernieuwd werden. Sinds vandaag hoort bij die vernieuwing ook een Marks & Spencer Food. "Op deze locatie – en eind deze maand ook op BP Elsgeest - introduceren wij een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden."

 

"Dit is een voor Nederlandse begrippen uniek tankshopconcept waarin we het aanbod van producten en services voor onderweg en voor thuis hebben geïntegreerd. Wij hebben daarmee voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod voor onze klanten", zegt Hendrik Muilerman, algemeen directeur van BP Nederland.

 

In het filiaal van Marks & Spencer Food zullen klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 700 producten, onder andere gekoelde kant-en-klaar maaltijden van Marks & Spencer en typisch Engelse favorieten. Het assortiment zal enkel als een aanvulling voor het bestaande assortiment van BP dienen, zoals de broodjes en koffie van het Wild Bean Cafe.

 

Volgend jaar eerste 'echte' winkel in Den Haag

Eerder opende Marks & Spencer al een food pilot bij de BP in Harmelen langs de A12. De volgende twee maanden komen er op vier plaatsen nog filialen van Marks & Spencer Food bij een BP-tankstation. In het begin van volgend jaar zal Marks & Spencer ook haar eerste nieuwe full-line winkel openen in Nederland, in het vernieuwde gebouw van De Markies in Den Haag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.