Marqt opent opnieuw winkel in Amsterdam | RetailDetail

Marqt opent opnieuw winkel in Amsterdam

Marqt opent opnieuw winkel in Amsterdam

De duurzame supermarktketen Marqt gaat binnenkort nog een filiaal openen in Amsterdam. Het zal al de zevende vestiging zijn van de keten in de hoofdstad.

Voormalige modewinkel

De nieuwe winkel komt op de hoek van de Bilderdijkstraat en het Kwakersplein in Oud-West, in het voormalige pand van damesmodewinkel Mateloos.

 

Marqt opende op 5 juni zijn zesde filiaal in Amsterdam. Toen zei het dat het tegen het einde van het jaar graag ook winkels wil openen buiten de Randstad. "Of dat nou Leeuwarden, Groningen of Zwolle is maakt niet uit. Het gaat er om dat wij op plekken komen waar we een volwaardige tegenhanger kunnen zijn van het traditionele supermarktkanaal", zei een woordvoerder toen.

 

Marqt heeft naast de zes Amsterdamse vestigingen ook twee filialen in Rotterdam, één in Den Haag en één in Haarlem.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.