Mega Food Stunter breidt uit naar Hoogeveen en Joure | RetailDetail

Mega Food Stunter breidt uit naar Hoogeveen en Joure

Mega Food Stunter breidt uit naar Hoogeveen en Joure

Dumpsupermarktketen Mega Food Stunter gaat uitbreiden met twee nieuwe vestigingen. Het eerste filiaal is vorige week al geopend in Hoogeveen en binnenkort moet in Joure nog een winkel openen, al is nog niet meteen geweten waar precies.

Naar dertig vestigingen tegen Nieuwjaar

Dankzij de Hogeveense dumpsuper komt Mega Food Stunter aan elf vestigingen in Nederland, maar de keten hoopt voor het einde van het jaar aan dertig vestigingen te komen.

 

De dumpsupermarkten winnen sinds kort sterk aan populariteit: ze kopen restpartijen bij producenten en andere ketens op en verkopen die dan tegen extreem verlaagde prijzen. Zo hebben ze een steeds wisselend aanbod en plaatsen zich aan de onderkant van de markt, nog onder de traditionele discounters zoals Aldi en Lidl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.