Meir krijgt grootste Panos van Antwerpen

Meir krijgt grootste Panos van Antwerpen

Op de Meir heeft broodjesketen Panos haar grootste vestiging van Antwerpen geopend. Daarbij werd er gebruik gemaakt van een volledig nieuwe huisstijl. De broodjeszaak biedt plaats aan meer dan 200 bezoekers.

Koffiehoek

Panos had eerder al een vestiging in de Antwerpse winkelstraat, maar dat pand voldeed niet meer aan de noden van de keten. Panos wilde vooral meer zitplaatsen aanbieden en besloot daarom te verhuizen. “We zien de Meir als de ideale locatie voor onze nieuwe flagshipstore. Het is de eerste vestiging die wordt ingericht volgens ons nieuwe huisconcept. We creëerden een speciale koffiehoek en leggen de nadruk op het artisanale”, zegt nationaal clustermanager Steven Notelaers aan Gazet van Antwerpen.

 

Met de inrichting van een speciale koffiehoek hoopt Panos ook na de middag klanten naar de nieuwe vestiging te lokken. “Tot hiertoe waren we vooral ’s morgens en ’s middags populair.” De nieuwe Panos is gespreid over twee verdiepingen, waar momenteel ongeveer 150 klanten terecht kunnen. Binnenkort komt er ook nog een groot terras, waardoor de capaciteit stijgt naar 200 zitplaatsen. In totaal zijn er een twintigtal medewerkers aan de slag.