Met RetailDetail naar Fico Eataly World in Bologna | RetailDetail

Met RetailDetail naar Fico Eataly World in Bologna

Met RetailDetail naar Fico Eataly World in Bologna
Fico Eataly World

Foodretail is continu in beweging, bijblijven is de boodschap. In Italië ligt de inspiratie voor het rapen. Stap met retailexpert Jorg Snoeck op het vliegtuig en laat je gedurende drie dagen onderdompelen in de Italiaanse foodwereld.


Hoe gaan we je inspireren?

Tijdens een boeiend driedaags programma bezoeken we onder andere het indrukwekkende Fico Eataly World, het nieuwste paradepaardje van Eataly. Dit 100.000 m² grote belevingspark biedt de overtreffende trap van authentieke Italiaanse foodbeleving!
 

We trekken ook de bruisende stad Bologna in. Ervaar vernieuwende concepten, proef unieke producten. Bij het Future Food Institute leren we alles over innovatie in foodretail.
 

Maar niet alleen op retailgebied halen we alles uit de kast. Ook de eet- en overnachtingsplekken zullen de verwachtingen overtreffen.

 

Wat mag je verwachten?

  • Een ontspannen en onvergetelijke ervaring: drie dagen vol foodinspiratie, gezelligheid en kennisvergroting.

  • Netwerken met een selecte groep van retailers en foodexperts (c-level).

  • Deskundige begeleiding door retailexpert Jorg Snoeck (RetailDetail) die bij elk concept zal duiden welke trends er spelen.

  • Datum: 6-8 Juni
     

Inschrijven kan via info@retaildetail.be. Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt!

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.