Mona opent Puddingsalon in Amsterdam | RetailDetail

Mona opent Puddingsalon in Amsterdam

Mona opent Puddingsalon in Amsterdam

Mona heeft een tijdelijk puddingsalon geopend in Amsterdam, naar aanleiding van de "Nationale Toetjesdag" op 24 oktober. De pop-upwinkel is enkel deze week open aan de Overtoom, waar Mona 45 jaar geleden van start ging.

Nieuwe smaken

Consumenten kunnen naast het vernieuwde puddingassortiment ook twee nieuwe smaken proeven die aan het vaste assortiment worden toegevoegd: Kwarkpudding met Bosvruchtensaus en Spaanse Mandarijnpudding met Sinaasappelsaus.

 

Mona heeft samen met bijna 2500 consumenten nieuwe recepturen ontwikkeld voor de toetjes Griesmeelpudding, Chipolatapudding en Bitterkoekjespudding. De vernieuwde puddingen hebben een rijkere smaak en bevatten tot 25% minder suiker.

 

FrieslandCampina-dochter Mona bestaat sinds 1970 en brengt sinds 1993 iedere maand het Toetje van de Maand uit. Jaarlijks gaan er 155 miljoen toetjes over de toonbank: Nederlanders zijn hiermee de grootste eters van zuiveltoetjes ter wereld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.