Natuurwinkel Amersfoort heropend | RetailDetail

Natuurwinkel Amersfoort heropend

Natuurwinkel Amersfoort heropend

Het filiaal van Natuurwinkel in Amersfoort is na een grondige verbouwing opnieuw geopend. Het is de eerste winkel die volgens een nieuwe en verbeterde formule werd ingericht.

Andere filialen volgen snel

De Natuurwinkel in Amersfoort is nu 700 m² groot en beschikt over twee ontmoetingsplekken waar lokale ondernemers zelf initiatieven kunnen houden. Er is ook een inspiratiewand geplaatst waar lokale initiatieven zich kunnen tonen en er is ook ruimte voorzien voor nationale initiatieven van Natuurwinkel. Zo is er ruimte voorzien om het belang van bijen in de voedselketen aan te tonen.

 

De nieuwe inrichting zal de komende periode uitgerold worden naar alle 24 filialen van Natuurwinkel. Volgende maand zullen ook enkele nieuwe winkels de deuren openen, die natuurlijk al in het vernieuwde jasje zijn gestoken. Natuurwinkel wil het winkelbestand uitbreiden naar minstens 30 en na verloop van tijd wil het weer naar 50 winkels, zoals enkele jaren geleden.

 

Natudis, het bedrijf achter Natuurwinkel, werd eerder dit jaar overgenomen door Vroegop Ruhe & Co. De nieuwe strategie was al voordien uitgewerkt, maar de nieuwe eigenaars staan volledig achter het nieuwe concept.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.