Natuurwinkel Amersfoort heropend

Natuurwinkel Amersfoort heropend

Het filiaal van Natuurwinkel in Amersfoort is na een grondige verbouwing opnieuw geopend. Het is de eerste winkel die volgens een nieuwe en verbeterde formule werd ingericht.

Andere filialen volgen snel

De Natuurwinkel in Amersfoort is nu 700 m² groot en beschikt over twee ontmoetingsplekken waar lokale ondernemers zelf initiatieven kunnen houden. Er is ook een inspiratiewand geplaatst waar lokale initiatieven zich kunnen tonen en er is ook ruimte voorzien voor nationale initiatieven van Natuurwinkel. Zo is er ruimte voorzien om het belang van bijen in de voedselketen aan te tonen.

 

De nieuwe inrichting zal de komende periode uitgerold worden naar alle 24 filialen van Natuurwinkel. Volgende maand zullen ook enkele nieuwe winkels de deuren openen, die natuurlijk al in het vernieuwde jasje zijn gestoken. Natuurwinkel wil het winkelbestand uitbreiden naar minstens 30 en na verloop van tijd wil het weer naar 50 winkels, zoals enkele jaren geleden.

 

Natudis, het bedrijf achter Natuurwinkel, werd eerder dit jaar overgenomen door Vroegop Ruhe & Co. De nieuwe strategie was al voordien uitgewerkt, maar de nieuwe eigenaars staan volledig achter het nieuwe concept.

Tags: