Natuurwinkel Amersfoort heropend | RetailDetail

Natuurwinkel Amersfoort heropend

Natuurwinkel Amersfoort heropend

Het filiaal van Natuurwinkel in Amersfoort is na een grondige verbouwing opnieuw geopend. Het is de eerste winkel die volgens een nieuwe en verbeterde formule werd ingericht.

Andere filialen volgen snel

De Natuurwinkel in Amersfoort is nu 700 m² groot en beschikt over twee ontmoetingsplekken waar lokale ondernemers zelf initiatieven kunnen houden. Er is ook een inspiratiewand geplaatst waar lokale initiatieven zich kunnen tonen en er is ook ruimte voorzien voor nationale initiatieven van Natuurwinkel. Zo is er ruimte voorzien om het belang van bijen in de voedselketen aan te tonen.

 

De nieuwe inrichting zal de komende periode uitgerold worden naar alle 24 filialen van Natuurwinkel. Volgende maand zullen ook enkele nieuwe winkels de deuren openen, die natuurlijk al in het vernieuwde jasje zijn gestoken. Natuurwinkel wil het winkelbestand uitbreiden naar minstens 30 en na verloop van tijd wil het weer naar 50 winkels, zoals enkele jaren geleden.

 

Natudis, het bedrijf achter Natuurwinkel, werd eerder dit jaar overgenomen door Vroegop Ruhe & Co. De nieuwe strategie was al voordien uitgewerkt, maar de nieuwe eigenaars staan volledig achter het nieuwe concept.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.