Nederlandse online slager Beef & Steak groeit in Vlaanderen

Beef & Steak

Het in 2008 opgerichte Beef & Steak is de laatste jaren zodanig gegroeid dat een verhuis naar een nieuw pand onafwendbaar werd. Inmiddels komt zo’n 15% van de omzet uit Vlaanderen.

 

Groeispurt

Beef & Steak levert vlees aan particulieren. Door de coronacrisis kreeg het snelgroeiende bedrijf nog een bijkomende boost. In het najaar verhuist de online slager dan ook naar een nieuw pand, dat vijf keer zo groot is als het oude. Medeoprichter en nu enig aandeelhouder Matthijs Van der Pijl is blij dat Beef & Steak in Ter Aar, nabij Alphen aan den Rijn, kan blijven. "We hebben hier veel lokale klanten en we willen ons personeel graag behouden”, zegt hij aan RTL Nieuws.

 

Vorig jaar verkocht de online slager, die ook een eigen stenen winkel in Ter Aar en een shop-in-shop in een Amsterdams tuincentrum heeft, meer dan 250.000 kg vlees. Sedert een aantal maanden levert Beef & Steak ook in Vlaanderen, dat intussen 15% van de totale omzet vertegenwoordigt. Van der Pijl ziet nog veel ruimte voor groei en hoopt het aandeel uit te breiden tot 30%.