Nieuw concept voor Broodzaak in Utrecht

Nieuw concept voor Broodzaak in Utrecht

De NS test op het station Utrecht Centraal een nieuw concept voor Broodzaak, dat het komende jaar op drie locaties zal worden uitgeprobeerd en daarna verder geëvalueerd.

Ook in Amersfoort en Den Bosch

De twee andere testwinkels worden eind september geopend in het station van Amersfoort en dat van 's-Hertogenbosch. Bij Broodzaak wil de NS ambachtelijk brood en verse koffie voor onderweg aan de man brengen.

 

"Alle producten worden zoveel mogelijk vers in de winkel bereid. Het desembrood wordt de hele dag door afgebakken in de winkel. De koffiebonen worden gemalen in een espressomachine en melk wordt met de hand opgeschuimd. Nieuw is dat het brood ook ongesneden kan worden meegenomen. Tot slot zijn versgeperste sappen en soepen aan het assortiment toegevoegd", zegt de NS aan Out-of-Home.

 

Naast het ambachtelijke brood is er ook veel aandacht naar duurzaamheid gegaan. Er wordt in de winkels gebruik gemaakt van ledverlichting en zelfs de outfits van de werknemers zijn gemaakt van stoffen die gemaakt worden met gerecycleerd materiaal.

Tags: