Nieuwe algemeen directeur Bakker Bart

Nieuwe algemeen directeur Bakker Bart

Vanaf 1 oktober 2014 wordt Herbert Schalkwijk de nieuwe algemeen directeur van Bart's Retail, het moederbedrijf van Bakker Bart. Hij volgt er Bert Bargboer op, die de functie de voorbije drie jaar uitoefende.

Ervaring bij C1000

Schalkwijk heeft eerder samen met zijn broer een C1000 uitgebaat en ontwikkelde ook een afbakconcept voor de winkelketen. Hij zegt uit te kijken naar zijn nieuwe uitdaging: "Er is een goed fundament en een heldere strategie voor de komende jaren geformuleerd. Aan mij nu de uitdaging om samen met het team en de ondernemers van Bakker Bart de formule en de keten Bakker Bart verder te versterken", aldus Schalkwijk.

 

Bargboer had eerder dit jaar al aangegeven dat hij dit najaar het bedrijf wilde verlaten, maar hij zal op verzoek van de directie wel nog beschikbaar blijven voor advies. "Wij verwachten dat het beleid dat onder Bert samen met het managementteam en commissarissen is neergezet, onder leiding van Herbert krachtig wordt voortgezet", zegt Johan Lokhorst van de raad van commissarissen van Bart's Retail.

 

Schalkwijk zal onmiddellijk aan de slag kunnen om de problemen met verschillende franchisenemers op te lossen. Bart's Retail is momenteel nog verwikkeld in een rechtszaak met die ondernemers over de prijsbepalingen van de keten.

Tags: