Nieuwe CFO voor Plus

Nieuwe CFO voor Plus

Supermarktketen Plus heeft met Monique Joosen een nieuwe CFO aangesteld. Ze gaat vanaf 1 februari 2016 aan de slag en zal in die functie Marcello Iacono opvolgen, die in oktober het bedrijf heeft verlaten.

Ervaring bij C1000

Joosen heeft al heel wat ervaring opgedaan in controller- en managementfuncties binnen de supermarktwereld, want van 1992 tot 2008 was ze in verschillende functies aan de slag bij supermarktketen C1000. Momenteel werkt ze voor KPMG, waar ze ervaring heeft opgedaan in het leiden van grootschalige projecten en het implementeren van procesverbeteringen bij bedrijven.


De huidige topman van Plus, Jan Brouwer, kent Joosen dan ook van haar periode bij C1000, aangezien hij toen zelf ook actief was bij het bedrijf. "Monique Joosen brengt veel financiële ervaring mee, kent de bedrijfsprocessen binnen foodretail tot in detail en is gewend om samen te werken met zelfstandige supermarktondernemers. Ik ben blij dat Monique ons Plus-team komt versterken", zegt Kees Wantenaar, voorzitter van de raad van commissarissen.

Tags: