Nieuwe Dekamarkt Den Oever geopend

Nieuwe Dekamarkt Den Oever geopend

Detailresult opende donderdag een nieuwe Dekamarkt aan de Havenweg in Den Oever. De winkel kreeg een nieuwe locatie en omvat een vvo van ruim 1300 m². Dit is ruim twee keer zo groot als de voormalige Dekamarkt aan de Voorstraat, die werd gesloten.

 

3.000 extra artikelen

De nieuwe winkel in Den Oever kreeg opvallend meer versafdelingen. “We hebben hier dagelijks een uitgebreid assortiment verse producten. Klanten kunnen hier ook terecht voor al hun andere boodschappen. In totaal hebben we 3.000 artikelen meer in ons assortiment dan op onze vorige locatie”, aldus supermarktmanager Cor de Vries.

 

De nieuwe supermarkt is de zestiende vestiging van de vernieuwde nieuwe formule van Dekamarkt. Hierin is meer ruimte voor de versafdelingen en hebben klanten meer gelegenheid om te proeven en te ontdekken. De verspresentaties in marktkramen geven het beeld van een overdekte markt.

 

Er is ook meer ruimte voor vers op de agf-afdeling, en kaas en vleeswaren worden er vers gesneden en gewogen. Brood wordt dagelijks vers afgebakken. Daarnaast zijn er verse salades en vers belegde pizza's te koop.

 

Bovendien is een wekelijks nieuw aanbod non-food toegevoegd. Dit wordt standaard gevoerd in de grotere filialen van Dekamarkt, maar in het oude filiaal was er geen ruimte voor dit aanbod. Het aanbod verschilt per week en is terug te vinden in de folder.

 

Relocatie met meer passanten

De nieuwe winkel staat overigens los van de Dekamarkt in het naburige dorp Hippolytushoef. “Het filiaal is een relocatie van het oude filiaal in Den Oever. Daarnaast ligt het naast de snelweg A7, waardoor het meer passanten gaat trekken”, aldus moederbedrijf Detailresult.

 

Familiebedrijf Dekamarkt heeft 83 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Tot het bedrijf behoren verder een (online) wijnmarkt, DekaDrive (online boodschappen doen) en een tankstation.

Tags: