Nieuwe (nacht)supermarkt van Albert Heijn op Schiphol | RetailDetail

Nieuwe (nacht)supermarkt van Albert Heijn op Schiphol

Nieuwe (nacht)supermarkt van Albert Heijn op Schiphol

Albert Heijn gaat op 1 oktober een supermarkt openen in aankomsthal 1 van Schiphol. Er is voorlopig nog niet veel geweten over de invulling van het filiaal, behalve dat het waarschijnlijk zeer ruime openingsuren zal hebben.

Nachtelijke openingsuren

Albert Heijn bevestigde tegenover Distrifood al dat de supermarkt er zal komen, maar wilde verder nog niets uit de doeken doen. Een advertentie op een vacaturesite verraadt echter dat de winkel ook 's nachts open zal zijn. Sollicitanten wordt immers gevraagd om ook na middernacht beschikbaar te zijn.

 

Ahold heeft op de luchthaven van Schiphol ook al twee vestigingen van de gemaksformule AH to go. Die zijn geopend van zes uur 's ochtends tot 23u. Met de nieuwe supermarkt zou Albert Heijn dus ook de nachtelijke reizigers kunnen bedienen. Vlakbij de luchthaven heeft Albert Heijn ook al een afhaalpunt, die vooral bedoeld is voor reizigers die bij thuiskomst onmiddellijk hun boodschappen willen ophalen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.