Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

De Waalse online boerenmarkt eFarmz gaat ook van start in Vlaanderen, nadat ze al in 2013 werd gelanceerd ten zuiden van de taalgrens. Het bedrijf levert biologische voeding van Belgische bodem.

Levering door Bubble Post

Het magazijn van eFarmz bevindt zich in Anderlecht, maar er zijn nu ook afhaalpunten in onder andere Gent en Antwerpen. Binnenkort wordt ook Leuven toegevoegd en komt er een afhaalpunt in West-Vlaanderen.

 

Consumenten die vaak aankopen bij de online markt kunnen bovendien kiezen voor een abonnement, waardoor ze de voorbereidingskost van 2,50 euro uitspraken. Ook zonder abonnement kan er besteld worden. Bestellingen moeten voor maandagmiddag geplaatst worden en worden woensdag of donderdag aan huis geleverd.

 

Klanten die bestellen bij eFarmz bestellen rechtstreeks bij de boer. De leveringen bij de klant worden verzocht door Bubble Post, een Gents transportbedrijf dat gebruik maakt van fietsen en elektrische wagens. In Vlaanderen werkt eFarmz onder andere samen met Hof ten Dreve in Diksmuide, De Heerlijkheid van Bart Syryn uit Vladslo, Le Monde des Mille Couleurs in Dikkebus en De Groentelaar uit Gooik.

Tags: