Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen | RetailDetail

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

De Waalse online boerenmarkt eFarmz gaat ook van start in Vlaanderen, nadat ze al in 2013 werd gelanceerd ten zuiden van de taalgrens. Het bedrijf levert biologische voeding van Belgische bodem.

Levering door Bubble Post

Het magazijn van eFarmz bevindt zich in Anderlecht, maar er zijn nu ook afhaalpunten in onder andere Gent en Antwerpen. Binnenkort wordt ook Leuven toegevoegd en komt er een afhaalpunt in West-Vlaanderen.

 

Consumenten die vaak aankopen bij de online markt kunnen bovendien kiezen voor een abonnement, waardoor ze de voorbereidingskost van 2,50 euro uitspraken. Ook zonder abonnement kan er besteld worden. Bestellingen moeten voor maandagmiddag geplaatst worden en worden woensdag of donderdag aan huis geleverd.

 

Klanten die bestellen bij eFarmz bestellen rechtstreeks bij de boer. De leveringen bij de klant worden verzocht door Bubble Post, een Gents transportbedrijf dat gebruik maakt van fietsen en elektrische wagens. In Vlaanderen werkt eFarmz onder andere samen met Hof ten Dreve in Diksmuide, De Heerlijkheid van Bart Syryn uit Vladslo, Le Monde des Mille Couleurs in Dikkebus en De Groentelaar uit Gooik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.