Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen | RetailDetail

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

De Waalse online boerenmarkt eFarmz gaat ook van start in Vlaanderen, nadat ze al in 2013 werd gelanceerd ten zuiden van de taalgrens. Het bedrijf levert biologische voeding van Belgische bodem.

Levering door Bubble Post

Het magazijn van eFarmz bevindt zich in Anderlecht, maar er zijn nu ook afhaalpunten in onder andere Gent en Antwerpen. Binnenkort wordt ook Leuven toegevoegd en komt er een afhaalpunt in West-Vlaanderen.

 

Consumenten die vaak aankopen bij de online markt kunnen bovendien kiezen voor een abonnement, waardoor ze de voorbereidingskost van 2,50 euro uitspraken. Ook zonder abonnement kan er besteld worden. Bestellingen moeten voor maandagmiddag geplaatst worden en worden woensdag of donderdag aan huis geleverd.

 

Klanten die bestellen bij eFarmz bestellen rechtstreeks bij de boer. De leveringen bij de klant worden verzocht door Bubble Post, een Gents transportbedrijf dat gebruik maakt van fietsen en elektrische wagens. In Vlaanderen werkt eFarmz onder andere samen met Hof ten Dreve in Diksmuide, De Heerlijkheid van Bart Syryn uit Vladslo, Le Monde des Mille Couleurs in Dikkebus en De Groentelaar uit Gooik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.