Palm krijgt nieuwe topman | RetailDetail

Palm krijgt nieuwe topman

Palm krijgt nieuwe topman

De Palm-brouwerij heeft Sven Stuer aangesteld als de nieuwe algemeen manager. Hij volgt Jan Vandenwyngaerden op, die sinds 2006 CEO was bij Palm Belgian Craft Brewers. Die functie viel echter weg na de overname door het Nederlandse Bavaria.

Ervaring in de sector

Stuer komt over van Unilever België, maar heeft ook al ervaring in de Belgische biersector: eerder was hij immers ook al aan de slag bij AB InBev. Hij gaat in de loop van het eerste kwartaal van volgend jaar van start in zijn nieuwe functie en zal daarbij rapporteren aan de regionale directeur Europa bij Bavaria en de raad van bestuur van Palm.

 

CEO Jan Vandenwyngaerden maakte eerder al bekend dat hij het bedrijf zou verlaten. In november van vorig jaar had hij zijn ontslag al aangeboden en toen was het de bedoeling dat hij in mei 2016 zou vertrekken bij Palm. Hij bleef echter nog tot eind augustus aan de slag, om de overname door Bavaria in goede banen te leiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.