Pizza Hut gaat bezorgen via Thuisbezorgd.nl

Pizza Hut gaat bezorgen via Thuisbezorgd.nl

Pizza Hut gaat in Nederland ook pizza’s aan huis leveren, in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De eerste vestiging waar klanten hun bestelde pizza’s kunnen laten leveren, is Pizza Hut Express in Utrecht.

Logische keuze

Pizza Hut is nog maar sinds november van vorig jaar terug aanwezig in Nederland en heeft nu dus besloten om ook opnieuw aan de deur te leveren. Daarvoor gebruik het geen eigen koeriers, maar worden de bestellingen met de elektrische fiets geleverd door Thuisbezorgd.nl.

 

“Wij hebben met Thuisbezorgd.nl de beste partner voor onze bezorgstrategie. Als wereldwijd marktleider op het gebied van pizzarestaurants is het voor ons een logische keuze om met de beste bezorgservice van Nederland te werken om onze pizza’s vers en op tijd bij onze gasten te bezorgen”, aldus Soeniel Sewnarain van Pizza Hut Nederland.

 

“Wij zijn enorm blij dat Pizza Hut deze stap samen met ons zet. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bezorgen van eten per elektrische fiets en kunnen daardoor snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen”, voegt Joey Bloemendal van Thuisbezorgd.nl daar aan toe.

 

Pizza Hut verdween ongeveer 15 jaar geleden uit Nederland, maar maakte eind vorig jaar een comeback met de opening van filialen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Binnen de drie jaar wil de keten opnieuw vijftien filialen hebben in Nederland en uiteindelijk moet de keten groeien naar landelijke dekking.