PLUS lanceert nieuw broodconcept

PLUS lanceert nieuw broodconcept

Supermarktketen PLUS lanceert een nieuw broodconcept, Korenlanders Rustiek. Daarmee wil het de kwaliteit van haar broodafdeling opnieuw verhogen. De nieuwe broden zijn een aanvulling op het huidige assortiment, dat dus een stuk uitgebreider wordt.

Broden voor elke maaltijd

Met Korenlanders Rustiek wil PLUS een assortiment broden van hoge kwaliteit met een ambachtelijke uitstraling verkopen. Het is daarbij de bedoeling dat de broden niet enkel gebruikt worden voor tijdens het ontbijt of de lunch, maar ook tijdens andere maaltijden. Tussen het assortiment zitten broden zoals een stokbrood met olijven, tomaten en kruiden en een brood met vijgen en noten.

 

Het brood wordt gemaakt zonder gebruik van e-nummers en met graan van de beste kwaliteit. Het wordt ook gebakken op een stenen ovenvloer, wat zou moeten zorgen voor extra krokant brood. Het brood zal de hele dag door afgebakken worden in de winkels. Klanten kunnen bij medewerkers van PLUS in de broodafdeling ook extra informatie krijgen over het verkochte brood.

Tags: