Samsung laat klanten Collect&Go in de koelkast kijken | RetailDetail

Samsung laat klanten Collect&Go in de koelkast kijken

Samsung laat klanten Collect&Go in de koelkast kijken
Foto Samsung

De nieuwe slimme koelkast van Samsung laat klanten van Collect&Go vanop afstand via camera’s in de koelkast kijken. Zo kunnen ze makkelijk hun boodschappenlijstje aanvullen en hun bestelling plaatsen.

 

Koelkast stuurt reminder

De slimme ‘Family Hub’ koelkast van Samsung is uitgerust met camera’s en beeldschermen. Zo kan de klant altijd in z’n koelkast kijken, waar hij ook is. De camera toont de binnenkant van de koelkast in een app op de smartphone of op het beeldscherm in de koelkastdeur. Bovendien kan de koelkast een reminder sturen als een product op is, of wanneer de houdbaarheidsdatum is overschreden. Zo stellen klanten makkelijker hun boodschappenlijstje op.

 

Voor klanten van de online boodschappendienst van Colruyt Group biedt de koelkast een bijkomende functie: door op het ‘Collect&Go’ icoon op de koelkastdeur te klikken, kunnen ze meteen hun boodschappen reserveren. Ook wanneer klanten onderweg zijn, kunnen ze de inhoud van de koelkast raadplegen en hun lijstje aanvullen. Op het beeldscherm van de koelkast kunnen klanten overigens ook recepten raadplegen of televisiekijken tijdens het koken.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Google investeert 550 miljoen dollar in JD.com

18/06/2018

Niemand wil de trein missen in de snel groeiende Aziatische markt. Ook Google heeft dat begrepen: de Amerikanen nemen een participatie in JD.com, de grote concurrent van Alibaba.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Bol.com rolt herhaalservice Bespaar Continu online uit

15/06/2018

Bol.com lanceert herhaalservice Bespaar Continu op de website. Vergelijkbaar met Amazon Prime, bezorgt de dienst vaste commodity-producten die mensen altijd in huis willen hebben tegen kortingen.

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Karstadt wil het warenhuis heruitvinden in Berlijn-Tegel

12/06/2018

Karstadt opent op de Berlijnse luchthaven Tegel voor het eerst in dertig jaar een gloednieuw warenhuis in de hoofdstad. De nieuweling moet een baken van vernieuwing worden, met een uniek aanbod dat volledig is aangepast aan de locatie.