Sligro Food Group neemt CaterTech over

Sligro Food Group neemt CaterTech over

Sligro Food Group heeft CaterTech overgenomen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele keukeninrichting. Sligro is de eigenaar van supermarktketen Emté, maar breidt met deze overname zijn foodservice-segment uit.

Complementair

De diensten van CaterTech worden voornamelijk toegespitst op hotels, bedrijfsrestaurants, de gezondheidszorg, het onderwijs en de scheepvaart. Sligro Food Group hoopt dat CaterTech complementair zal zijn met de huidige activiteiten van het bedrijf.

 

Catertech haalde in 2014 een omzet van 22 miljoen euro en heeft momenteel 106 werknemers in dienst. Het zal zijn activiteiten onder eigen naam mogen voortzetten. Sligro Food Group verwacht dat de nieuwe aanwinst vanaf 2016 zal bijdragen aan de winst van het bedrijf. Er werd geen overnamebedrag bekendgemaakt.

 

Begin deze week maakte Sligro Food Group nog bekend dat het komend najaar een nieuwe generatie van de Emté-supermarkten zal voorstellen. Daarmee hoopt het de supermarkten meer onderscheidend te maken van zijn concurrenten.

Tags: