Spa vergroot productie van waters met een smaakje | RetailDetail

Spa vergroot productie van waters met een smaakje

Spa vergroot productie van waters met een smaakje
Foto: Spadel

Spadel, de groep achter watermerk Spa, neemt een nieuwe productielijn in gebruik in thuisbasis Spa Monopole voor zijn waters met een smaakje. De Belgische groep investeert 14 miljoen euro in de productielijn. 

 

40.000 flessen per uur

Op de nieuwe productielijn in de bottelarij van Spadel in Spa Monopole worden PET-flessen gevuld met spuitwater en gearomatiseerd water van Spa. Er kunnen 40.000 flessen van de band rollen per uur. 


Twee jaar nadat het al 17,5 miljoen euro had geïnvesteerd in een nieuwe productielijn, zegt Spadel met zijn gearomatiseerd waters veel succes te hebben en zo verdere groei mogelijk te willen maken. 


Sinds de lancering van de smaakwaters van ‘Spa Touch Of’ in 2013 is de lijn sterk in de lift: het beantwoordt volgens Spadel helemaal aan de huidige gezondheidstrend, waarbij de consument gezondere dranken met minder suiker verkiest. De gearomatiseerd waters zijn caloriearm en bevatten geen suiker of artificiële toevoegingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.