Spar opent pop-upwinkel voor huismerken | RetailDetail

Spar opent pop-upwinkel voor huismerken

Spar opent pop-upwinkel voor huismerken

Supermarktketen Spar heeft in het centrum van Delft een pop-upwinkel geopend die verkoopt enkel huismerkproducten van Spar verkoopt: "We willen laten zien dat Spar met een aantrekkelijke City-formule terug is in het straatbeeld van diverse binnensteden."

Uitstraling van huismerk

Het filiaal heeft zich tijdelijk gevestigd in een voormalig pand van Free Record Shop in de Jacob Gerritstraat, waar de pop-upwinkel meer dan vier weken zal blijven. De winkel moet de kwaliteit van het huismerk benadrukken en Spar wil ook aantonen dat het met het City-concept terug de stad in trekt.

 

"Ons huismerk heeft onlangs een nieuw en fris design gekregen en we zijn trots op de kwaliteit en uitstaling van die producten", vertelt Susanne Kroon, commercieel directeur bij Spar aan Levensmiddelenkrant. "Die producten willen we via deze pop-up store een podium geven."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.