Spar Unversity opent op campus TU Eindhoven

Spar Unversity opent op campus TU Eindhoven

Spar opent maandag een Spar University op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven. Deze studentenwinkel van 130 m² heeft als eerste een zogenoemde 'Create your own deal': klanten kunnen uit bepaalde winkelzones drie gekoelde producten voor 4,50 euro kopen.

Groeiend gemaksconcept

De studentenformule, gerund door ondernemerspaar Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje, biedt een op gemak georiënteerd assortiment en op studenten toegespitste communicatie, maar is ook gericht op consumenten die op of rondom de campus werken en wonen. Het aanbod bevat veel producten voor directe consumptie voor ieder eetmoment, maar ook een groter assortiment kant-en-klaar.

 

Spar University heeft inmiddels vier winkels: eerder openden al vestigingen in de Uithof in Utrecht, op de VU in Amsterdam en de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Over enkele weken opent een Spar University op de Hogeschool Utrecht en voor eind 2016 staat de start van een studentenwinkel in Delft gepland.

 

Spar wil ook uitbreiden met de stadsformule Spar Citystores: binnenkort openen twee van zulke winkels in Den Haag en in Enschede. Net als bij Spar University is ook bij de Spar Citystores gemak de leidraad. De stadswinkels hebben momenteel ongeveer 13 locaties in grote steden. 

Tags: