Starbucks opent eerste Europese ziekenhuisvestiging in Amsterdams AMC | RetailDetail

Starbucks opent eerste Europese ziekenhuisvestiging in Amsterdams AMC

Starbucks opent eerste Europese ziekenhuisvestiging in Amsterdams AMC

Starbucks opende deze week samen met Albron een vestiging in het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Het is de 45ste vestiging in Nederland en de eerste locatie in een Europees ziekenhuis voor de Amerikaanse koffieketen uit Seattle.

 

 

‘High traffic location’

Starbucks en Albron startten eerder Starbucks Stores in de universiteitsbibliotheek van Rijksuniversiteit Groningen, de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Universiteit van Tilburg.

 

De begane grond van het AMC is met dagelijks 15.000 bezoekers een ‘high traffic location’. Hier zijn al een AH To Go, een AKO-boekhandel, een PostNL-servicepunt, een ABN Amro-kantoor, een kapper en twee zelfbedieningsrestaurants van food- en beveragepartner Vitam gevestigd. Binnenkort begint er tevens een DA-drogist.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.