Steven van der Krogt nieuwe directeur formule 'Dirk' | RetailDetail

Steven van der Krogt nieuwe directeur formule 'Dirk'

Steven van der Krogt nieuwe directeur formule 'Dirk'

Steven van der Krogt wordt per 4 augustus de nieuwe formuledirecteur bij supermarktketen Dirk.  Die hoopt met de komst van Van der Krogt de strategische groei verder te ontwikkelen.

Ontwikkeling strategische groei

Van der Krogt heeft gedurende zijn loopbaan uiteenlopende functies diverse bekleed bij Brand-Match en Heineken Nederland, onder andere als categoriemanager en verkoopsmanager. Momenteel is hij formuledirecteur bij Karwei.

 

De formule ‘Dirk’ is onderdeel van de Detailresult Groep en heeft 104 winkels in Nederland. René van Klooster, directievoorzitter van Detailresult, benadrukt dat Van der Krogt uit een echte supermarktfamilie stamt: zijn vader was eigenaar van diverse supermarkten en bakkerijen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.