Subway opent eerste restaurant met open keuken

Subway opent eerste restaurant met open keuken

Subway opende vorige week in Breda-West het eerste restaurant in Europa met open keuken. In Maastricht opent binnenkort een tweede Subway met een keuken die inkijk geeft aan de klant.

Eerste Europese Subway met open keuken

Breda heeft met de opening van dit restaurant het eerste Europese Subway-restaurant met een open keuken. “De belangrijkste reden is om de gasten letterlijk een kijkje in de keuken te bieden. Ze zien hoe we groenten snijden en hoe we de vleeswaren portioneren. Ook kunnen wij de gasten vanuit de keuken eerder opmerken. Het is een aanpassing om onze klanten beter te kunnen bedienen”, aldus Johan en Kim van Bijsterveldt, de franchisenemers van de nieuwe vestiging en tevens eigenaars van de twee andere restaurants in Breda. Ze zijn ook bij de eerste Subway-franchisenemers van Nederland.

 

“We hebben al een open keuken, in die zin dat producten voor de ogen van de klant worden bereid. Bij ons is nu ook de keuken zichtbaar ‘achter’ de counter, dus waar we onder andere de voorbereidingen doen en producten opslaan. Onze oven staat ook in deze keuken. We hebben dus geen gangbare achterwand."

 

Het nieuwe restaurant is te vinden in het in Woonboulevard XXL, langs de A16 en op de hoek met Ikea. Het is de derde vestiging van Subway in Breda. De quickserviceformule is ook gevestigd bij het station en in de binnenstad.

 

Submarine sandwich

Subway restaurants danken hun naam aan de submarine-sandwiches of Subs, met de langgerekte vorm die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Gasten kunnen kiezen voor een van de Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met keuze aan brood, groenten, kaas en saus.

 

Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met ingrediënten. De bereiding duurt tweeënhalve minuut. De restaurants brengen daarnaast flatbread, salades en Amerikaanse Cookies.

Tags: