Subway opent tweede drive thru | RetailDetail

Subway opent tweede drive thru

Subway opent tweede drive thru

Broodjesketen Subway heeft in Heteren een tweede Nederlandse vestiging van zijn drive thru-formule geopend. De vestiging is te vinden aan het BP tankstation langs de A50. In andere landen heeft de keten ook al een reeks drive thru's.

150.000 voorbijgangers

Dagelijks rijden er meer dan 150.000 auto's voorbij de vestiging en de uitbaters zijn dan ook tevreden met de locatie. "Een zeldzaam vruchtbare locatie", stelt franchisenemer Jan de Vries. "Handig voor klanten die op doorreis zijn en vanuit de auto willen bestellen." De Vries baat samen met Hans Koens meerdere vestigingen van Subway uit.


De eerste drive thru van Subway opende eerder al in Alkmaar. Subway werkt wel vaker samen met andere formules om vestigingen te openen. Zo opende de keten vorig jaar nog een filiaal in een winkel van Gamma.


Subway werd eind januari nog aangewezen als snelst groeiende formule binnen de fastservice in Nederland. Eind 2014 had de keten 162 winkels in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.