Subway opent tweede drive thru | RetailDetail

Subway opent tweede drive thru

Subway opent tweede drive thru

Broodjesketen Subway heeft in Heteren een tweede Nederlandse vestiging van zijn drive thru-formule geopend. De vestiging is te vinden aan het BP tankstation langs de A50. In andere landen heeft de keten ook al een reeks drive thru's.

150.000 voorbijgangers

Dagelijks rijden er meer dan 150.000 auto's voorbij de vestiging en de uitbaters zijn dan ook tevreden met de locatie. "Een zeldzaam vruchtbare locatie", stelt franchisenemer Jan de Vries. "Handig voor klanten die op doorreis zijn en vanuit de auto willen bestellen." De Vries baat samen met Hans Koens meerdere vestigingen van Subway uit.


De eerste drive thru van Subway opende eerder al in Alkmaar. Subway werkt wel vaker samen met andere formules om vestigingen te openen. Zo opende de keten vorig jaar nog een filiaal in een winkel van Gamma.


Subway werd eind januari nog aangewezen als snelst groeiende formule binnen de fastservice in Nederland. Eind 2014 had de keten 162 winkels in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.