Sushi Daily op naar 60 sushikiosken | RetailDetail

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

De sushispecialist Sushi Daily opent op 27 mei een nieuwe kiosk in de Carrefour Hypermarkt van Koksijde. Als marktleider in Europa zet Sushi Daily de uitbreiding ook voort met de recente opening van de 500ste kiosk in Turijn op 17 mei. 

 

Europese ambities

Sushi Daily is minder dan vijf jaar actief in België, heeft hier al meer dan 52 kiosken en stelt meer dan 200 ervaren ambachtsmensen te werk. Het bedrijf wil 60 kiosken hebben in België voor het einde van 2016.


Een Sushi Daily-kiosk biedt innovatieve producten gemaakt door professionele ambachtsmensen onder het oog van de consument. Shoppers krijgen de keuze uit meer dan 100 verschillende recepten en hebben ook de mogelijkheid om grote schotels te bestellen.


Sushi Daily werd opgericht in Frankrijk in 2010 met als ambitie om Europees marktleider te worden. Dat lijkt goed te lukken, want op 17 mei opende de 500ste kiosk in Turijn. De onderneming is nu aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Zweden. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.