Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

De sushispecialist Sushi Daily opent op 27 mei een nieuwe kiosk in de Carrefour Hypermarkt van Koksijde. Als marktleider in Europa zet Sushi Daily de uitbreiding ook voort met de recente opening van de 500ste kiosk in Turijn op 17 mei. 

 

Europese ambities

Sushi Daily is minder dan vijf jaar actief in België, heeft hier al meer dan 52 kiosken en stelt meer dan 200 ervaren ambachtsmensen te werk. Het bedrijf wil 60 kiosken hebben in België voor het einde van 2016.


Een Sushi Daily-kiosk biedt innovatieve producten gemaakt door professionele ambachtsmensen onder het oog van de consument. Shoppers krijgen de keuze uit meer dan 100 verschillende recepten en hebben ook de mogelijkheid om grote schotels te bestellen.


Sushi Daily werd opgericht in Frankrijk in 2010 met als ambitie om Europees marktleider te worden. Dat lijkt goed te lukken, want op 17 mei opende de 500ste kiosk in Turijn. De onderneming is nu aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Zweden.