Take Five opent binnenkort eerste espressobar

Take Five opent binnenkort eerste espressobar

In Gent opent in de herfst van 2016 de eerste vestiging van Take Five Espressobar. Daar kunnen klanten terecht voor koffie die wordt klaargemaakt door opgeleide barista’s. De oprichters hebben ook al plannen voor verdere expansie.

Thee, koffie en huisgemaakte frisdranken

Take Five neemt dan ook zijn koffie af van koffiebranders die zich richten op specialty-koffie. Ook niet-koffiedrinkers kunnen bij Take Five terecht: er wordt thee geserveerd die werd geselecteerd door theesommeliers en zullen ook huisgemaakte frisdranken te vinden zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om elke dag ontbijt of brunch te nuttigen en is er een uitgebreid aanbod aan gebak, dat dagvers wordt klaargemaakt.

 

“Het is met heel veel trots dat ik binnenkort in mijn eigen stad Gent de deuren van de eerste Take Five kan openen. Samen met ons team hebben we lang gewerkt om het concept op punt te stellen en we zijn er dan ook van overtuigd dat de consument vlot zijn weg naar ons zal vinden”, zegt medeoprichter Alexis Ywaska.

 

Ywaska wordt bijgestaan door Lode Verscheure, één van de drijvende krachten achter het winkelconcept Cook & Serve. Na de opening van de eerste vestiging wil Take Five snel uitkijken naar mogelijkheden voor meerdere vestigingen in België.