Tanger opent in Zaandam | RetailDetail

Tanger opent in Zaandam

Tanger opent in Zaandam

De multiculturele supermarktketen Tanger Markt heeft een vestiging geopend in Zaandam, de thuishaven van Albert Heijn. Het is ondertussen al het zesde filiaal van de winkelketen, waarvan één in België.

Multicultureel

De nieuwe winkel van Tanger Markt is sinds donderdag open in de Lobeliusstraat in Zaandam. Naast de winkel in Zaandam heeft Tanger Markt ook filialen in Antwerpen, Almere, Amsterdam en twee in Rotterdam.

 

Tanger Markt richt zich volledig op de multiculturele markt, met kruiden uit verschillende wereldkeukens. Al het vlees dat er verkocht wordt is tevens 100% halal. De winkelpaden zijn er ingedeeld volgens keuken: zo zijn er onder andere assortimenten voor Marokkaanse, Turkse, Surinaamse en Aziatische keukens. De eerste vestiging van Tanger Markt werd in de jaren 1980 opgericht als een kipgroothandel in Den Haag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.