The Tasting Room opent de deuren in Antwerpen | RetailDetail

The Tasting Room opent de deuren in Antwerpen

The Tasting Room opent de deuren in Antwerpen

In de Kloosterstraat in Antwerpen is deze week The Tasting Room geopend, een koffiebar van Melitta waar daarnaast ook nog aandacht is voor muziek en interieur. In de winkel zijn dan ook heel wat platen en boeken rond interieur te vinden.

Quaker Oats en Melitta

The Tasting Room is eigenlijk een pop-upwinkel waar naast Melitta ook een merk als Quaker een aantal nieuwe producten wil uittesten op de consument. Zo kunnen klanten er een aantal ontbijthapjes proberen van Quaker Oats, terwijl Melitta zorgt voor de filterkoffie.

 

Daarnaast zijn er in de bar ook heel wat speciale hapjes te vinden, zoals makreel in mosterdsaus. Er wordt ook heel wat sterkedrank van bekende namen aangeboden. Klanten die een koffie, wijn of champagne bestellen, die worden vergast op een uitgebreid aanbod kleine hapjes. Er worden ook cadeauartikelen verkocht die perfect passen bij het eindejaar.

 

The Tasting Room is nog tot en met 5 februari te vinden in Antwerpen. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.