Tecno in Mol-Rauw is voortaan Carrefour Express | RetailDetail

Tecno in Mol-Rauw is voortaan Carrefour Express

Tecno in Mol-Rauw is voortaan Carrefour Express
Shutterstock

De vestiging van buurtwinkelketen Tecno in Mol-Rauw is gisteren heropend als een Carrefour Express. Die opening kadert in het overnameakkoord tussen Tecno en Carrefour, waarbij negen winkels van de keten in handen komen van Carrefour.

240 vierkante meter

De winkel in Mol-Rauw heeft een oppervlakte van 240 m² en heeft net als alle andere Express-winkels een bassisassortiment voor dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er ook een fruitpers te vinden en wordt er gebraden kip aan het spit gekocht. De winkel is verdeeld in ‘consumptiemomenten’, zodat alles eenvoudig te vinden is voor de klant. Zo is er een volledige afdeling voor het ontbijt, maar ook voor tussendoortjes en desserts. Daarnaast zijn er ook voldoende kant-en-klaarmaaltijden, met de nodige aandacht voor gezonde voeding.

 

Carrefour sloot in januari van dit jaar een overeenkomst met Tecno, dat vooral in de Kempen winkels heeft, rond de overname van negen buurtsupermarkten. Die worden allemaal franchisezaken onder de vlag van Carrefour Express en zullen de komende maanden allemaal omgevormd worden naar het Franse concept. Het is nog niet helemaal bekend welke negen vestigingen van Tecno worden omgevormd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.