Texaco lanceert nieuwe winkelformule GO Fresh | RetailDetail

Texaco lanceert nieuwe winkelformule GO Fresh

Texaco lanceert nieuwe winkelformule GO Fresh

Texaco heeft bij zijn tankstation langs de A2 in Beesd een nieuwe winkelformule geopend. Met GO Fresh wil de brandstofhandelaar nog meer inspelen op de passant die op elk moment van de dag kwalitatieve voeding wenst.

Pizza en broodjes bij Texaco

Eerder ontwikkelde Texacobij zijn tankstations in de Benelux een keten van GO Shops, maar wil nu nog een stapje verder gaan met de lancering van Go Fresh. In die formule zal nog meer de nadruk liggen op verse voeding. Zo kunnen passanten er warme maaltijden zoals snacks, pasta’s en pizza’s eten. Daarnaast is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld broodjes mee te nemen die in de winkel worden bereid.

 

Delek is sinds 2007 eigenaar van de Texaco-keten, die hij toen overnam van Chevron. In 2013 zette Delek de zaak zelf in de etalage.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.