Texaco lanceert nieuwe winkelformule GO Fresh | RetailDetail

Texaco lanceert nieuwe winkelformule GO Fresh

Texaco lanceert nieuwe winkelformule GO Fresh

Texaco heeft bij zijn tankstation langs de A2 in Beesd een nieuwe winkelformule geopend. Met GO Fresh wil de brandstofhandelaar nog meer inspelen op de passant die op elk moment van de dag kwalitatieve voeding wenst.

Pizza en broodjes bij Texaco

Eerder ontwikkelde Texacobij zijn tankstations in de Benelux een keten van GO Shops, maar wil nu nog een stapje verder gaan met de lancering van Go Fresh. In die formule zal nog meer de nadruk liggen op verse voeding. Zo kunnen passanten er warme maaltijden zoals snacks, pasta’s en pizza’s eten. Daarnaast is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld broodjes mee te nemen die in de winkel worden bereid.

 

Delek is sinds 2007 eigenaar van de Texaco-keten, die hij toen overnam van Chevron. In 2013 zette Delek de zaak zelf in de etalage.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.